Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

Kućne ograde za pse manjeg i srednjeg rasta

9.590  Din

65 - 108 (širina) x 50 (visina) cm

9.590  Din

75 - 85 (širina) × 76 (visina) cm

9.690  Din

65 - 108 (širina) x 61 (visina) cm

Akcija!
Akcija
9.990  Din

82 - 123 (širina) x 61 (visina) cm

Akcija!
Akcija
12.490  Din

204 cm (širina) x 75 (visina) cm

13.390  Din

154 (prečnik) x 91 (visina) cm

Nema na zalihama
14.490  Din

204 cm (širina) x 81 (visina) cm


Ograde za pse za stan

Bilo da ste nabavili mladog psa (štene) ili usvojili zrelog ljubimca, bitno je u startu postaviti neka pravila na koja ljubimac treba da se navikne. Pored uobičajenog, poput kada se jede, kada i gde se vrši nužda, treba da postoje pravila po pitanju penjanja na nameštaj (da li ćete to dopustiti ili ne zavisi isključivo od Vas) i dozvoljenog pristupa određenim prostorijama u Vašem domu. Isto tako, treba da odredite kutak koji će biti za Vašeg ljubimca, gde će se povlačiti da odmori ili kad mu se to naredi (npr. kada dođu gosti).

Ograde za pse predviđene su za korišćenje u zatvorenom prostoru. Jednostavno se postavljaju, bez potreba za alatom i bušenjem. Po potrebi, jednostavno se mogu preneti na drugu lokaciju. Njihova namena je da ograniče kretanje psu, odnosno da mu onemoguće pristup određenim delovima Vašeg doma, u cilju sprečavanja uništavanja nameštaja, njegovog povređivanja ili iz nekog drugog razloga. Možete je postaviti na štok od vrata, stepenište, u hodnik, ili na neko drugo mesto gde želite da ograničite i onemogućite Vašem ljubimcu da se kreće.

Ograda za pse posebno je pogodna kada psu želite da ostavite veći prostor za kretanje i igru, u Vašem odstustvu, i izbegnete korišćenje kaveza za pse. Ukoliko je to moguće, mogli bi ste ograditi deo hodnika u kom pas može da boravi kada ostaje sam i tako uklonite brigu o tome da li će nešto uništiti ili se povrediti. Ako psa ostavljate u hodniku, nemojte zaboraviti da ljubimcu ostavite posude sa vodom i hranom, kao i neku od njegovim omiljenih igračaka sa kojom se ne može povrediti u Vašem odsustvu. Njegov krevet takođe prebaciti u taj ograđani prostor, ukoliko tu inače ne stoji.

Drvene ograde za pse

Drvena ograda za pse može biti iz jednog ili više delova, koji su međusobno povezani. Jednodelne ograde imaju klizni sistem koji omogućava lako podešavanje njihove širine. Zbog svoje širine, pogodna je za sprečavanje pristupa psu u prostoriju koja nema vrata, kao i za postavljanje ispred stepeništa u Vašem domu.

Metalne ograde za vrata za pse

Metalna ograda za pse postavlja se unutar samog štoka vrata. Omogućava Vam da ogradite ulaz u sobu, sprečavajući psa da u nju uđe. Poseduje sopstvena vrata, sa svojim sistemom za “zaključavanje” koja olakšavaju prolaz iz jedne prostorije u drugu. Postavljaju se unutar štoka vrata, bez potrebe za bušenjem. Ne nanose štetu vratima, a po potrebi mogu se lako ukloniti.

Metalna ograda za vrata za pse posebno je pogodna kada želite da zatvorite psa u drugu sobu (npr. kada imate goste ili kada spremate kuću), a da pritom ne zatvorite vrata od sobe, pri čemu se pas neće osećati da je sam, pošto će moći da Vas vidi i čuje.

Žičane ograde za pse

Žičana ograda za pse sastoji se od panela, koji se međusobno povezuju. Predviđena je za ograničavanje kretanja mladim psima, štencima, pogotovo kada je leglo u pitanju. Može se koristiti kako u zatvorenom, tako i na otvorenom prostoru. Ako je koristite u zatvorenom prostoru, preporučuje se da pod ograđenog prostora bude obložen starim novinama, kako bi zaštitili pod i sebi olakšali proces čišćenja nakon što ljubimci obave nuždu.

Pošto je napravljena od panela, žičana ograda za pse može se jednostavno proširiti kupovinom dodatnih panela i time obezbediti još veći prostor ljubimcima.